If I Were You Class 9 MCQ Questions with Answers English Chapter 11

We have compiled NCERT MCQ Questions for Class 9 English Beehive Chapter 11 If I Were You with Answers Pdf free download. MCQ Questions for Class 9 English with Answers were prepared according to the latest question paper pattern. Practicing these If I Were You Class 9 English MCQs Questions with Answers really effective to improve your basics and learn all the key concepts.

MCQ Questions for Class 9 English Beehive Chapter 11 If I Were You with Answers

Question 1.
According to Gerrard who was luckier than most melodramatic villains.
(a) Gerrard
(b) the intruder
(c) both A and B
(d) none of the above

Answer

Answer: (b) the intruder


Question 2.
What was the intruder’s plan?
(a) to kill Gerrard and disguise himself as Gerrard
(b) to rob Gerard
(c) to stay with Gerrard
(d) all of the above

Answer

Answer: (a) to kill Gerrard and disguise himself as Gerrard


Question 3.
According to Gerrard who comes to visit him?
(a) the banker
(b) the greengrocer
(c) the milkman
(d) all of the above

Answer

Answer: (d) all of the above


Question 4.
How did Gerrard behave to see the intruder with a revolver in his hand?
(a) he started crying
(b) he remained calm
(c) he was nervous
(d) he Has fainted

Answer

Answer: (b) he remained calm


Question 5.
Who did Gerrard live with?
(a) his wife
(b) his son
(c) his friend
(D) alone

Answer

Answer: (d) alone


Question 6.
Who is the author of the lesson ‘If I Were You’?
(a) Vikram seth
(b) Douglas James
(c) A.P.J. Abdul Kalam
(d) Jawaharlal Nehru

Answer

Answer: (b) Douglas James


Question 7.
Do you think Gerrard was actually a murderer?
(a) Yes
(b) No
(c) Maybe
(d) Not known

Answer

Answer: (b) No


Question 8.
What was Gerrard’s full name?
(a) Bill Gerrard
(b) William Gerrard
(c) Henry Gerrard
(d) Vincent Charles Gerrard

Answer

Answer: (d) Vincent Charles Gerard


Question 9.
What was the intruder already wanted for?
(a) theft
(b) robbery
(c) murder
(d) kidnapping

Answer

Answer: (c) murder


Question 10.
What does the intruder say about his speciality?
(a) murder
(b) kidnapping
(c) jewel robbery
(d) all of the above

Answer

Answer: (c) jewel robbery


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 9 English Beehive Chapter 11 If I Were You with Answers Pdf free download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to CBSE Class 9 English If I Were You MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you in no time.