Packing Class 9 MCQ Questions with Answers English Chapter 7

We have compiled NCERT MCQ Questions for Class 9 English Beehive Chapter 7 Packing with Answers Pdf free download. MCQ Questions for Class 9 English with Answers were prepared according to the latest question paper pattern. Practicing these Packing Class 9 English MCQs Questions with Answers really effective to improve your basics and learn all the key concepts.

MCQ Questions for Class 9 English Beehive Chapter 7 Packing with Answers

Question 1.
When did everyone agree to wake up?
(a) 6:00
(b) 6:30
(c) 7:00
(d) 7:30

Answer

Answer: (b) 6:30


Question 2.
Who blamed the author for encouraging the dog?
(a) George
(b) Harris
(c) Both (a) and (b)
(d) None

Answer

Answer: (b) Harris


Question 3.
What did Montmorency do while the packing process was on?
(a) He came and sit on the things that were to be packed
(b) He cried out loud
(c) He barked continuously
(d) He was slipping on the butter again and again

Answer

Answer: (a) He came and sit on the things that were to be packed


Question 4.
What is Montmorency’s highest aim in life?
(a) To get somebody to stumble over him
(b) To get love from everywhere
(c) To get cursed steadily for an hour
(d) Both (a) and (c)

Answer

Answer: (d) Both (a) and (c)


Question 5.
Where did they finally pack the butter?
(a) Inside a box
(b) In the teapot
(c) In the kettle
(d) In the plastic bag

Answer

Answer: (b) In the teapot


Question 6.
When did they finally decide to get up the next morning?
(a) at 4.30 a.m
(b) at 5.30 a.m
(c) at 6.30 a.m
(d) at 7.30 p.m

Answer

Answer: (c) at 6.30 a.m


Question 7.
What did Montmorency do to the jam?
(a) he ate it
(b) he puts his leg into the jam
(c) he tumbled it over
(d) he jumped over it

Answer

Answer: (b) he puts his leg into the jam


Question 8.
George put the butter on a chair. What happened then?
(a) Harris sat on the chair and butter stuck to him
(b) the dog ate it
(c) the author ate it
(d) George ate it

Answer

Answer: (a) Harris sat on the chair and butter stuck to him


Question 9.
Who trod on the butter?
(a) the author
(b) George
(c) Harris
(d) Montmorency

Answer

Answer: (b) George


Question 10.
Who was the worst packer in the world?
(a) Jerome K. Jerome
(b) George
(c) Harris
(d) Montmorency

Answer

Answer: (c) Harris


Question 11.
When did the author pack the bag finally?
(a) 9.05 p.m
(b) 10.05 p.m
(c) 11.05 p.m
(d) 12.05 a.m

Answer

Answer: (b) 10.05 p.m


Question 12.
What thing haunts the author while travelling?
(a) tooth-brush
(b) tooth-paste
(c) tobacco box
(d) boots

Answer

Answer: (a) tooth-brush


Question 13.
What did the author pack first of all?
(a) baskets
(b) suitcase
(c) bag
(d) hampers

Answer

Answer: (c) bag


Question 14.
Who offered to do packing first of all?
(a) the author
(b) George
(c) Harris
(d) none of the above

Answer

Answer: (a) the author


Question 15.
What did the author pride himself about?
(a) buying
(b) selling
(c) packing
(d) cheating

Answer

Answer: (c) packing


Question 16.
What time did the packing finish finally ?
(a) 11.05p.m
(b) 11.24p.m
(c) 11.35p.m
(d) 12.50p.m

Answer

Answer: (d) 12.50p.m


Question 17.
What did Montmorency do to the jam?
(a) ate it up
(b) threw it away
(c) put his leg into it
(d) none

Answer

Answer: (c) put his leg into it


Question 18.
At what time did Jerome pack the bag finally?
(a) 8.05p.m
(b) 9.05p.m
(c) 10.05p.m
(d) 11.05p.m

Answer

Answer: (c) 10.05p.m


Question 19.
What did George and Harris offer to pack?
(a) tomatoes
(b) boots
(c) Hampers for carrying food
(d) All

Answer

Answer: (c) Hampers for carrying food


Question 20.
Where did Jerome finally find his toothbrush?
(a) in a boot
(b) in the cupboard
(c) in the suitcase
(d) none

Answer

Answer: (a) in a boot


Question 21.
Why did George and Harris’ reaction irritate Jerome?
(a) because he was losing a chance to educate them
(b) he wanted to supervise over them and educate them
(c) he didn’t like them
(d) none

Answer

Answer: (b) he wanted to supervise over them and educate them


Question 22.
What was the most irritating thing for Jerome?
(a) Montmorency
(b) people’s behavior
(c) seeing people doing nothing
(d) packing

Answer

Answer: (c) seeing people doing nothing


Question 23.
What happened when George put butter on the chair?
(a) Harris sat on the chair and butter was stuck to his back.
(b) Montmorency ate it
(c) Jerome ate it
(d) George kept it in the fridge

Answer

Answer: (a) Harris sat on the chair and butter was stuck to his back.


Question 24.
What was the writer (Jerome) proud of?
(a) his selling skills
(b) his learning abilities
(c) his negotiation skills
(d) his packing skills

Answer

Answer: (d) his packing skills


Question 25.
How did George and Harris start their packing?
(a) squeezing tomatoes
(b) breaking a bucket
(c) breaking a sauce plate
(d) breaking a cup

Answer

Answer: (d) breaking a cup


Question 26.
How was packing worsened with Montemorency’s contribution?
(a) packing became tiresome
(b) became a perfect nuisance
(c) put his leg into jam and sat over the things
(d) all

Answer

Answer: (d) all


Question 27.
Who made a mess of everything?
(a) Harris
(b) Montmorency
(c) George
(d) All

Answer

Answer: (c) George


Question 28.
Why was Jerome the best packer?
a) because of his ability to pack things in order
(b) because of his words
(c) because his boasting
(d) none

Answer

Answer: (a) because of his ability to pack things in order


Question 29.
Who was the best packer?
(a) Jerome
(b) Harris
(c) George
(d) None

Answer

Answer: (a) Jerome


Question 30.
Why was Jerome willing to do packing?
(a) because of his expert packing skills
(b) he did not want to miss anything
(c) he wanted to steal his friend’s belongings
(d) he liked doing it

Answer

Answer: (a) because of his expert packing skills


We hope the given NCERT MCQ Questions for Class 9 English Beehive Chapter 7 Packing with Answers Pdf free download will definitely yield fruitful results. If you have any queries related to CBSE Class 9 English Packing MCQs Multiple Choice Questions with Answers, drop your questions below and will get back to you in no time.